Udflugt med onsdagscaféen | Munkebo Kirke

# Aktiviteter
Udgivet fredag d. 10. juni 2022, kl. 10:58

UDFLUGT MED ONSDAGSCAFÉEN
Onsdag d. 22/6 kl. 9 – ca. kl. 17.

Udflugten med onsdagscaféen går i år til Kongernes Samling, Koldinghus.

Vi mødes ved konfirmandstuen kl. 9 og kører sammen i bus til Koldinghus. Undervejs serveres der en kop kaffe og et rundstykke.

På Koldinghus skal vi først opleve en rundvisning med titlen ”Koldinghus’ historie – fra borg til kongeslot – fra storhed til ruin”.

Vi spiser frokost i ”Madkælderen”, som er slottets egen café/restaurant beliggende i kælderen under den nordre fløj. Man betaler selv for drikkevarer til frokosten.

Derefter er der mulighed for at se mere af museets udstillinger:

”Mary og kronprinsesserne” – en særudstilling i anledning af H.K.H. Kronprinsesse Marys 50-års fødselsdag.

De historiske sale på Koldinghus med værdifulde skatte fra den kongelige historie.

Selve slottets arkitektur, ikke mindst ruinsalen, der i 1993 blev tildelt Europa Nostra pris for kulturarv.

I Koldinghus er der mange trapper og forskudte etager, men der er skabt adgang til det meste af slottet for gangbesværede og kørestolsbrugere. Enkelte steder kræver det en hjælpende hånd fra museets personale.

Pris: 150,- kr. som betales til Stina eller Charlotte (på kontoret) senest på dagen.

Tilmelding til Stina, enten pr. telefon 22 67 17 41 eller f.eks. i konfirmandstuen hver onsdag eftermiddag fra kl. 14 senest d. 15/6.

Jeg håber, du vil med ?

Stina